dilluns, 30 d’agost del 2010

Comencem bé

El Barça ha començat la lliga 2010-11 amb molt bon peu derrotant amb claredat al Racing de Santander a domicili per 0-3. Amb el mateix equip de l'any passat i el canvi de Villa per Ibra, el conjunt blaugrana segueix practicant el mateix joc: tiki-taka i cap adins. Només començar, al minut 3, Messi se'n va anar de velocitat d'Henrique i va marcar tot un golàs difícil davant el porter racinguista. Pocs minuts després, Iniesta va aprofitar un refús del porter Toño per marcar un golàs des de 25 metres. Tot i que l'àrbitre es va inventar un penal a favor del Racing de Santander, Víctor Valdés també va voler demostrar que estar en bona forma, aturant de manera espectacular el penal xutat per Tchité. A la segona part va arribar la sentència, Villa es va estrenar amb el Barça a la lliga, rematant de cap un bon centre d'Alves. En fi, 0-3 sense despentinar-se.
Guardiola va posar a Abidal de central, tot i que no poder demostrar res perquè els cantàbrics no es van acostar a la porteria contrària. Puyol no va jugar i Xavi ho va fer mitja part. Al davant, el tàndem Messi-Villa promet. Iniesta va ser el millor del partit.

Vaja, que no es pot començar millor la lliga, derrotant de pallissa i ensenyant el bon estat de forma d'aquest equip. Això només acaba de começar, de moment 3 punts. Qui no pot dir el mateix és el Reial Madrid de Mourinho, que va empatar a zero contra el Mallorca de Laudrup, mentre Florentino s'ho mirava des de la llotja. Aquests si que comencen bé, ja han perdut 2 punts que poden ser importants pel futur.

Ara bé la famosa aturada per seleccions, d'aquí a quinze dies, Barça-Hèrcules, estrena de la lliga al Camp Nou.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El "Pep Team" comença amb força. M'agrada molt l'equip i Villa s'ha adaptat molt ràpid i molt bé. Important aquesta victòria ja que hi ha aturada per les seleccions.

Per cert, aviat comencen els àrbitres a molestar. Prenguin nota, primera jornada i penal inventat.

Salutacions!

Albert ha dit...

Bona victòria per començar. Esperem quel'aturada per les seleccions no afecti al magnífic nivell de joc blaugrana.
Adéu!