dilluns, 23 d’agost del 2010

Remuntanda i primer títol

El Barça va aconseguir la novena Supercopa d'Espanya el dissabte a la nit, golejant al Sevilla per 4-0 i cumplint d'escreix l'objectiu: Remuntar el mal resultat de l'anada (3-1 a favor dels andalusos). Cal recordar que l'anada venia condicionada per les baixes dels internacionals espanyols i per tant van jugar molts joves del planter. No ho van fer malament però es va notar la poca maduresa futbolística.

Però la tornada tot va ser diferent. Guardiola va alinear a unes quantes estrelles com Valdés, Puyol, Pedro, Xavi o Messi i van posar les coses al seu lloc amb tant sols 45 minuts. Una jugada espectacular de Pedro, la va acabar el defensa Konko marcant-se en pròpia porteria. Seguidament va arribar el millor dels millors, Leo Messi va completar un hat-trick jugant de manera espectacular i rifant-se els defenses sevillistes en tot moment. Després de les penúries de Messi amb Argentina, s'ho torna a passar bé jugant a futbol amb els seus companys del Barça. També es va estrenar Villa d'extrem, va ser molt ovacionat pel Camp Nou i va començar desmotrant la bona connexió amb Messi.

Tot i això, cal dir que el Sevilla es va reservar molts titulars per la tornada de la prèvia de la Champions, en la qual tenen un resultat desfavorable contra l'Sporting de Braga.

Primer títol que dóna moral per afrontar una nova temporada. Mentrestant, Ibrahimovic no compte per res per Guardiola i es vol fitxar a Mascherano.

Dimecres, la presentació amb el Gamper, Barça-Milan. I de pas, l'entrega de la lliga 2009-10 amb Laporta per allà enmig.

1 comentari:

Albert ha dit...

No m'esperava aquest nivell de joc en el primer partit oficial. Senzillament espectacular. Campions!
Adéu!