diumenge, 10 d’octubre del 2010

A falta de futbol, ens queda motor

Ens trobem en un d'aquells cap de setmanes avorrits sense futbol del bo, sense el futbol del Barça i tota la competició de les diferents lligues. Les seleccions aporten poca cosa, com riscs de lesió o cansanci, per tant, l'única cosa alegre esportivament parlant, la trobem en terres asiàtiques. En motos, Jorge Lorenzo i Toni Elias s'han proclamat campions de Moto GP i Moto 2 respectivament. El mallorquí ha completat una gran temporada en que també ha tingut sort amb les lesions de Rossi i Pedrosa. Ha estat molt regular i s'ha endut el premi. És el segon pilot espanyol en tota la història que aconseguiex aquesta fita després del català Alex Crivillé. Malgrat que el seu posat xulesc no ajudi a fer amics, enhorabona per Jorge Lorenzo. Qui també s'ha endut una alegria de les fortes, és el manresà Toni Elias, que després de passar uns mals anys a la categoria reina, aquest any ha demostrat que és el millor en Moto 2 i la seva veterania s'ha demostrat a l'esfalt. A 125, el jove Marc Márquez també té a tocar el mundial tot i que aquest haurà de patir una mica més.

En fórmula 1, el mundial està molt obert, després de la cursa d'avui disputada a Suzuka, Webber és líder del mundial però seguit per Alonso i Vettel, això no es deicidirà fins a la última cursa.

Finalment, també en terres asiàtiques, Rafa Nadal ha acoseguit un nou torneig ATP derrotant a Monfils en la final de l'ATP de Tokio.

Pd: El Barça tornarà a la feina demà ja amb els internacionals argentins. El més destacable són els 100 dies com a president de Sandro Rosell i el congrés de penyes a Sant Sebastià.

1 comentari:

Albert ha dit...

Lorenzo s'ho mereixia per la seva regularitat. A mi em cau bé perquè és del Barça. En canvi, per molt simpàtic i humil que sigui Rafa Nadal, és merengue.
Adéu!