dimecres, 27 d’octubre del 2010

Feina feta

El Barça va guanyar el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Ho va fer a casa del Ceuta, que no va posar cap tipus de resistència davant els suplents i els joves del Barça. Després d'un viatge atípic, l'equip de Pep Guardiola va derrotar per 0-2, amb una primera part convincent dels no habituals. El Barça va sortir per feina, i amb un domini de pilota abismal, va trobar els gols que sentenciaven el partit i l'eliminatòria, per mitjà d'unes bones rematades sense angle de Maxwell i Pedro. A la segona part, el Barça va mantenir el resultat, va tenir ocasions per allargar el marcador però no va poder fer-ho. Cal dir que el Ceuta no va tenir ocasions per posar en perill la porteria de Pinto. 0-2 i queda la tornada.

Bartra i Fontàs van ser protagonistes a l'eix de la defensa fent un bon partit. Pedro i Jeffren van portar el rol a la davantera, però aquest últim es va lesionar desafortunadament. Bojan va estar errat i no va aprofitar una nova oportunitat.

Sempre toca jugar aquests tipus de partits de costellada que són necessaris per arribar a llocs llunyans. El primer pas sembla que ja està fet. El contrari del Reial Madrid, que va ser incapaç de marcar-li un gol al Múrcia tot i jugar amb estrelles.

Pròxim partit, dissabte a les 22:00, bon partit al Camp Nou de lliga, Barça-Sevilla.