dijous, 21 d’octubre del 2010

Incapaços de sentenciar

El Barça va guanyar anit al Camp Nou davant el Copenhaguen en la tercera jornada de la Champions. Tot i el resultat final, el conjunt de Pep Guardiola va patir més del compte per derrotar un rival que amb prou feines va tocar la pilota. La primera part va ser absolutament dominada pel Barça però només un gol, el de Leo Messi al minut 19, donava l'avantatge als blaugranes. Numeroses ocasions, fores de joc, pals i mala sort de Villa van impedir que el Barça aconseguís sentenciar el partit d'una vegada per totes, però no ho van fer i va tocar patir com ja hi comencem a estar acostumats aquesta temporada. Ja ens enrecordavem del Mallorca quan el Copenhaguen va xutar al travasser, tanta feina i possessió que se'n podia anar a norris en un instant. Messi va posar la tranquil·litat en el marcador massa tard, en el temps de descompte (2-0). Tot i el bon joc practicat pel Barça, falta definir amb més contundència al davant i deixar-se de tants romanços i tiki-taka. A més el pobre Villa, encara no troba el camí del gol tot i que ho intentar amb ganes. Després de tantes ocasions errades no pot ser que ens creïn una sola acció de perill que acabi en gol contrari, ahir vam tenir sort. A més, l'àrbitre va ser bastant rigurós en algunes accions. Per damunt de tot, victòria i liderat del grup.

Pinto es va defensar com va poder, substituint a Valdés. La defensa va estar atenta sobre tot Piqué i Abidal. Al davant Messi va marcar sense fer un gran joc, el contrari de Villa. Iniesta i Mascherano ho van fer molt bé al mig del camp.

Hi ha dubtes que s'han d'acabar d'esbair, tot i que potser és questió de sort i la pilota ja entrarà. Malgrat tot, el que compte són els resultats, de moment, van bé.

Pròxim partit, dissabte a les 18:00, torna la lliga a la Romareda, Saragossa-Barça.

1 comentari:

Albert ha dit...

Aquest problema ve de lluny. Vull pensar que les ocasions que estan fallant ara se les estan guardant per la part més decisiva de la temporada.
Mentre l'equip guanyi, tot anirà bé.
Adéu!