dissabte, 27 de novembre del 2010

Tot preparat

Tots pendents del gran clàssic que es disputarà el pròxim dilluns al Camp Nou. Serà un duel molt igual, i que, malgrat que molts creguin que el Barça és millor, el Madrid de Mourinho està impecable aquesta temporada i encara no coneix la derrota.

El duel ja comença a les banquetes, on trobem dos entrenadors estrella que són molt bons tot i tenir poca cosa en comú. Guardiola és treballador, confia en tota la plantilla i no li agrada entrar en polèmiques. A l'altre banda, hi tenim a Jose Mourinho, un xulo polèmic que ja ha fet molts amics a tot arreu on ha anat. Només tenen en comú una cosa, l'ambició.

Un cop sobre el terreny de joc tenim dos equips molt bons, encapçalats per les seves respectives estrelles. Messi, com Guardiola, tímid, treballador, gens polèmic i entregat a l'equip. A l'altre bàndol, un xulo com el seu entrenador que només pensa en jugar ell sol. Tots dos molt bons, però hi ha una cosa que els distingeix principalment, la humilitat. 

Hi ha aspectes com les jugades d'estratègia, els contratacs, les faltes (aspecte que s'hauria de fer mirar el Barça) i l'altura que estan a favor del Reial Madrid. Di María i Ozil estan fent feina des que van arribar. Però també s'ha de dir que els jugadors arribaran reventats al clàssic, Mourinho només té un onze titular i per tant els seus jugadors juguen molts minuts.

El Barça controla el domini de la pilota, el moviment dels jugadors i la persistència. La clau del partit estarà en que els de Guardiola s'apropïn del partit i sobretot vigilar en la defensa, perquè el Madrid no erra tantes ocasions com el Barça i és més efectiu. A més, els blaugranes tindran el suport del Camp Nou, que en les cites especials no falla mai. Com diu el tòpic, que guanyi el millor.

1 comentari:

Albert ha dit...

M'esperava un Madrid més combatiu. Amb prou feines s'ha apropat a l'àrea blaugrana.
Victòria històrica.
Adéu!