dimecres, 22 de desembre del 2010

Els lleons aturen el Barça

El Barça va acabar amb els rècords de victòries i gols consecutius després d'empatar a zero davant un frontó defensiu de l'Athletic de Bilbao, el rival en els vuitens de final de la Copa del Rei. Davant un Camp Nou gairebé buit, els blaugranes van dominar en tot moment però la defensa dels bilbaíns va ser inexpugnable i el gol no va arribar. L'Athletic no va anar a l'atac en cap moment i es va conformar en defensar l'empat a zero. Amb un equip amb alguns suplents va haver-hi espais per crear joc però la barrera que hi havia davant de la porteria de Gorka va ser prou eficaç perquè ni les estrelles com Messi o Villa que van sortir a la segona part, aconseguíssin algun gol de renda per la tornada. 0-0 i l'àrbitre va tenir alguna jugada polèmica.

Mascherano i Pedro van ser els millors del partit. Bojan va ser la creu, no va fer un bon paper davant una nova oportunitat. Messi, Iniesta i Villa no van poder fer res per arreglar el partit.

Ara tocarà fer un bon partit al difícil estadi de San Mamés, la nit de Reis tindrem un partit decisiu i complicat. Avui el Madrid tindrà un duel fàcil davant el Llevant enmig d'un ambient crispat per culpa de Mourinho.

Ara toquen vacances, el pròxim partit serà al diumenge 2 de Gener del 2011 a les 18:00, Barça-Llevant. Bon Nadal!