diumenge, 9 de gener del 2011

Golejada a la gallega

El Barça va derrotar anit a un feble Deportivo de la Corunya, gran Messi i golejada per sumar tres punts i ser més líders. Amb alguns suplents com Adriano, Mascherano i Keita jugant enlloc d'Alves, Busquets i Xavi i sota una intensa pluja a Riazor, el conjunt blaugrana no va tenir cap problema per golejar a l'equip local. De bon principi, el Barça ja es va fer amb el domini del partit i al minut 26, Villa obria el marcador amb un gol amb sort després d'una gran passada del millor del món.Tot i el domini, el Barça anava a la mitja part guanyant per la mínima. A la repressa, el Barça va seguir tocant  tocant la pilota, fent rondos eterns i anar creant ocasions. Al minut 52, Messi marcava un golàs de falta davant l'impotència del porter Aranzubia. Ja amb el partit sentenciat amb un Dépor derrotat, arribaria un parell de gols més en un minut. Primer Iniesta marcaria un gran gol creuat amb l'esquerra i la jugada següent seria Pedro qui completaria la golejada. Gràcies a això, va haver minuts per Bojan, Thiago i per Afellay, que va donar algunes mostres de qualitat (0-4). El Barça completarà una primera volta perfecta fora de casa, amb 100% d'efectivitat i els 9 partits guanyats. Gràcies a tants punts, fa que l'equip de Guardiola sigui just lider de primera divisió.

Garn partit de tot l'equip. Mascherano i Adriano van fer un bon partit aprofitant la seva oportunitat. Els centrals titulars i Abidal també van estar molt atents quan se'ls va necessitar. Iniesta va assumir el rol de Xavi i Keita també va fer un bon partit. A la davantera, Pedro no se'l va veure gaire, Villa no va estar gaire actiu tot i el gol, i Messi va ser el millor per variar. Generós, gran passador i bon xutador de faltes.

I ara que jugui el Reial Madrid, que té un teòric partit difícil davant el Vila-real de Rossi, Cazorla i companyia. Esperem que punxin. Mentrestant, demà es dóna la pilota d'or a Zúrich, amb no sé quants membres del Barça per veure com queda premiada la Masia. Sembla que guanyarà Iniesta, però defenso a Xavi per experiència, veterania, qualitat i a més ja té 31 anys.

Pròxim partit, dimecres a les 22:00 al Camp Nou, anada dels quarts de final de la Copa del Rei, Barça-Betis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aviat deixarem al Madrid a cinc punts