dijous, 3 de febrer del 2011

Cap a la final amb un clàssic

El Barça va anar a disputar un partit de costellada a Almeria, ja que ja tenien el bitllet per a  la final de la Copa gràcies a la maneta del partit d'anada. Tot i això, els suplents no van desaprofitar la ocasió d'exhibir-se i ho van fer amb un 0-3. A la primera part, l'Almeria va sortir xutant més que el Barça, però a les acaballes de la primera part, gran jugada en solitari d'Adriano que marcava el primer gol amb la samarreta blaugrana. A la segona part, els andalusos ja van sortir amb els braços abaixats i l'equip de Guardiola se'n va aprofitar. Thiago va marcar un gran gol de cap i va seguir donant motius a Guardiola perquè confïi en ell. Afellay també es va apuntar a la festa amb un gran gol creuat. Al final, el partit ja es va anar adormint (0-3). Al 20 d'abril toca disputar un nova final, serà la setena vegada amb Guardiola a la banqueta.

Molt bon partit d'Afellay que dóna bones sensacions. Adriano també es va animar des de la banda esquerre i Mascherano va cumplir amb el seu deure. Bojan, el pitjor. Descentrat, obsessionat i sense trobar el gol. Els titulars habituals s'ho miraven des de la banqueta.

I el Sevilla poca cosa va fer per aturar al Reial Madrid, que sense fer gran cosa ja està a la final. El 20 d'Abril tocarà viure un clàssic amb premi final. Tots confiem amb aquest Barça, però un mal dia el pot tenir qualsevol i el risc de que patim amb el Madrid pot ser alt. Ja veurem.

Pròxim partit, dissabte a les 22:00, lliga al Camp nou, Barça-Atlètic de Madrid.