diumenge, 6 de març del 2011

Keita fa la feina

Amb el cap pensant en l'Arsenal, un equip amb uns quants suplents, va derrotar al Saragossa de Javier Aguirre al Camp Nou sota l'atenta mirada de la llotja femenina. Amb Guardiola amb l'hèrnia discal, un equip format per Milito, Mascherano, Keita i Bojan van tenir la seva oportunitat, els únics que la van aprofitar van ser Mascherano i Keita. La primera part va començar tal com s'esperava, amb un Barça atacant amb la possessió altíssima i un rival tancat que aguantava com podia. Una defensa acumulada de 5 jugadors que impedien la circulació de la pilota pel mig, per tant s'havia d'obrir a la banda, on Alves i Maxwell tenien via lliure per jugar. Abans del descans va arribar la recompensa de tant esforç, una acció amb oportunisme, Keita va marcar l'únic gol de partit, el melià sempre aprofita les seves ocasions i contra el Saragossa té una debilitat golejadora. A la segon part, el partit va seguir igual, amb un Barça que volia sentenciar però que la mala sort i les grans intervencions del porter aragonès Doblas ho impedien. Hagués anat bé senteciar per evitar patiments, ja que Sinama Pongolle en va tenir alguna de clara davant d'un Valdés recuperat. 1-0, arbitratge bastant dolent i el més important, 3 punts que permeten tenir de nou un coixinet de 10 punts pel líder.

Mascherano va fer molt bé la seva tasca i Keita també. Messi no se'l va veure gaire i Bojan va tonar a desaprofitar una ocasió per reivindicar-se.

Ahir el Barça va complir aconseguint la victòria quan hi havia el perill de pensar massa amb dimarts, però per sort es va estar atent.

Pròxim partit, dimarts a 20:45, toca remuntada al Camp Nou davant un equip amb baixes, Barça-Arsenal, tornada dels vuitens de final de la Champions League.