diumenge, 10 d’abril del 2011

També cal patir contra el cuer

Ahir el Barça va derrotar al cuer de primera divisió amb bastants dificultats per 3-1 davant l'atenta mirada de l'afició blaugrana. Amb el cap posat al tram decisiu de la temporada, ningú se'n recordava de guanyar a l'Almeria. Entre baixes per sancions i lesions, Pinto, Milito, Thiago i Bojan van tenir una nova oportunitat per lluir-se. Els primers minuts van ser pels andalusos que amb un quart d'hora ja havien llançat 3 còrners. El Barça no estava concentrat però de mica en mica va anar agafant el to. A finals de la primera part les ocasions ja eren constats pel Barça però el gol no arribava. Ja a la segona part, quan el control seguia sent pel Barça, en un contraatac, l'Almeria marcava el 0-1 que gelava tot l'estadi. Per sort, el Barça va reaccionar i al cap de pocs minuts, Villa rebia un clar penal que transformava sense dificultats l'estrella Messi. El partit era de nou pel Barça i els tres punts s'havien de quedar a casa. Thiago va rematar de cap amb qualitat a la sortida d'un còrner. Tot i això, el perill era existent fins l'últim instant, ja que l'Ameria no baixava els braços. Messi va tancar el marcador i va posar la tranquil·litat als cossos dels barcelonistes amb un gol picadet sobre Diego Alves que posava el definitiu 3-1. L'àrbitre Ayza Gámez va estar bastant malament. Va treure la cinquena groga a Mascherano que no jugarà al Bernabéu.

Messi va ser el més actiu amb dos gols. Villa segueix desencertat i Bojan es va lesionar pel que queda de temporada. Pinto va complir amb alguns ensurts amb la pilota als peus i Milito també va fer la seva feina.

El Reial Madrid no va tenir dificultats per guanyar a San Mamés i vol posar emoció fins al final de la lliga. Tot depèn del Barça, la lliga està a les seves mans i això no es pot deixar escapar. Dissabte que ve a les 22:00 tindrem la sentència o el patiment fins el final.

Pròxim partit, tornada de quarts de final de la Champions el dimarts a les 20:45, Shakhtar Donestk-Barça.

Pd: El Barça de bàsquet va perdre el clàssic a la pròrroga i la lliga ACB s'apreta. El Barça d'handbol va perdre a l´últim segon la semifinal de la Copa contra el Valladolid.