diumenge, 25 de gener del 2009

Imparables!


Ja no és extrany dir que el Barça va guanyar. Fins al principi de la segona part no van engegar la màquina de fer gols, amb un gol de qualitat de Messi i un altre d'Eto'o. Tot i un ensurt amb el gol del Numància, es va acabar golejant amb gol d'Henry i el segon de Messi, demostrant qui mana a la lliga (4-1).

El Barça va sortir amb l'equip de gala, però va costar marcar ja que el Numància va fer un mur defensiu (4-1-4-1). L'arbitre, Pérez Lasa, va ensenyar la seva mala qualitat com a arbitre al no validar un gol correcte del Numància. L'equip de Sòria no va jugar malament, tant com va demostrar al partit d'anada al guanyan-se. Va haver poca gent al Camp Nou, pel vent i l'horari.

Eto'o, com sempre amb fam de gol, corrent molt. Messi, sense paraules ens quedem veien-lo jugar. És el millor del món i juga al nostre club, ahir es va besar l'escut, quin orgull. Iniesta va seguir meravellant amb les seves jugades. Henry, va tenir sort amb el gol i va fer alguna jugada bona. Abidal, per primera vegada va començar a fer algunes centrades bones. Hleb, va sortir a jugar lent, com sempre.

Així doncs, nosaltres a seguir endavant, i si equips com el Vila-real ens ajuden , afer les distàncies més grans, millor.

Pròxim partit, dijous a les 21:30, al Camp Nou, tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, Barça-Espanyol, tot per decidir.