divendres, 24 d’abril del 2009

No hi ha pressió, la lliga està a prop

Un Barça encapçalat pel mestre Andrés Iniesta, va apallissar al primer rival del Tour Malet, el Sevilla. L'eqip andalús va estar desaparegut, i el Barça va fer un altre espectacle de futbol davant d'u CAMP nou ple tot is er partit intersetmanal. No vba sentir la pressió de la victòria extranya del Madrid ( per cert, aviam quants partits li cauen al Pepe). Als dos minuts, golàs d'Iniesta que vol arribar a ser com Messi i poc després un gol d'Eto'o per fer augmentar el seu pichichi. A la segona part, bon gol de Xavi i després gol d'Henry, al voler centrar( 4-0).

Messi va descansar, per això el millor va ser Iniesta. Henry, sempre marca un golet. La defensa ben sòlida.

El Madrid, potanar guanyant inextremis, que si el Barça fa l'últim esforç, aquesta lliga comença a ser blaugrana. Seguirem el Tourmalet!

Pròxim partit, segueix el tram dur de la lliga, València- Barça, duel de pichichis.