diumenge, 3 de maig del 2009

CHORREO! La lliga és blaugrana

Encara no em crec el que vaig veure ahir al Santiago Bernabéu. El Barça va marcar 6 gols al camp de l'etern rival, fent una exhibició espectacular de futbol. S'acaben els adjectius, quin gust! Per sort l'arbitre no va influir gaire. El Madrid, tot i que va marcar dos gols gràcies a badades defensives del Barça, l'única cosa que podia fer era aplaudir al joc del Barça ( recordant el 0-3 de fa uns 2 anys). Dos gols d'Henry, dos gols per Messi i un per a cada defensa central català, Puyol petonejant l'escut i Piqué ensenyant la samarreta blaugrana. L'equip de Guardiola va vacil·lar al Madrid, sobretot a la segona part, (2-6). Récord de gols del Barça al Bernabéu. Repeteixo, quin gust!

Abidal va ser l'únic blaugrana que va fer errades ja que Robben se'l va pixar més d'un cop. Tots els altres, Henry i Piqué en especial van estar espectaculars.

Ahir el Barça va demostrar que es mereixen guanyar aquesta lliga per damunt de tothom, perquè el Madrid pot anar guanyant, que si el Barça a part de guanyar jugar a la perfecció, no hi ha res a fer. De moment la lliga al sac, esperem que en caiguin molts més...

Pròxim partidàs, dimecres a Londres sabrem el finalista de la Champions, esperem que sigui el Barça ja que ahir van tenir una injecció de moral.

1 comentari:

Albert ha dit...

Jo tampoc m'ho crec.

Abidal va començar malament però a mesura que l'equip es va anar entonant, ell també.

Adéu!