dimarts, 12 de maig del 2009

Un altre frau de la junta directiva

Amb el mal recòrd que ens va deixar present la junta directiva sobre l'organització del repartiment d'entrades per la final de la Champions a París al 2006, ara per anar a Roma ha tornat a passar el mateix.

El divendres va començar el procés d'inscripció, les condicions: s'apunten els socis, entren al sorteig i només poden assistir al partit el titular del carnet del soci. Tot semblava maco fins que ahir, quan faltava unes hores per tancar el procés, diu Alfons Godall que s'allarga el temps d'inscripció, fins al dimarts a les 9 del matí i que es podia inscriure un soci i transferir l'entrada a un altre soci o a un familiar proper. O sigui, podria anar a Roma altres persones que no fóssin socies. Llavors, quina preferència tenim els socis per sobre del simpatitzants?

"Quina casualitat"(ironía), avui al sorteig ha sortit un dels primers números del dilluns, és a dir que hi haurà gent no sòcia a la final de Roma. Jo flipo!, suposo que el Barça també hi deu voler una part econòmica ( revenda d'entrades).

Així doncs, la junta directiva encapçalada per Joan Laporta, ens ha tornat a enganyar.

Tot i això, mirem la part estrictament esportiva, aviam si tenim a Iniesta per la final, de moment a per la Copa. Visca el Barça!!!!!

1 comentari:

Albert ha dit...

Potser sí que aquest sorteig és una mica "brut", però cal dir dues coses al respecte pel que he entès a les notícies dels últims dies:
-El Barça volia que les entrades fossin transferibles des d'un principi, però la Uefa no els hi va deixar fins dilluns.
-La revenda és impossible (o molt complicada): quan es vagin a recollir les entrades, t'hauràs d'identificar, de manera que l'entrada quedarà a nom del que la vagi a recollir.

Adéu!