dilluns, 29 de juny del 2009

Eto'o es queda (de moment)

Ens ha fotut! Ara l'Eto'o no se'n va. Ha rebutjat una oferta del Manchester City, perquè, per molts diners que cobrés, jugaria amb un equip que no competeix a Europa. Això, potser, dificulta el fitxatge d'un altre davanter centre, ja que si el camerunès marxés treuriem bastants diners. Per a mi, la solució és fer-lo seure a la banqueta. Per cert, el que no hauria de fer Laporta és donar per suposat que Eto'o aceptarà l'oferta de Manchester City.
El que em sorprèn és el preu que pagan per Eto'o (preu baix) ja que el camerunès ha estat pichichi, ha marcat gols decisius en finals de la Champions i ha estat letal. Això ho dic, perquè veig el que fan pagar per Villa que encara no ha guanyat cap títol important de club.

Cas Luis Filipe: El president del Depor està flipant, demana gairebé 20 milions (clàusula del jugador).

Acabo amb el tema Keirrison, jo crec que és una operació una mica arriscada, ja que aquests 15 milions gastats es poden anar en orris. Veurem com segueixen els serials de l'estiu.

2 comentaris:

Albert ha dit...

No, Eto'o no ens ha fotut. Ell té contracte i el problema és del Barça. A més, si es queda i no es lesiona ens assegura 30 gols.

Si ve Villa, millor que marxi, però jo crec que la temporada és molt llarga i podem necessitar-los als dos (mundial de clubs, copa africa,...)
Adéu!

Oriol ha dit...

Respecte al que dius l'Albert voldria dir que estic d'acord que la culpa és del Barça. Però ens ha fotut econòmicament perquè la temporada que ve es quedarà lliure. Si marca 30 gols fantàstic i si no es lesiona també, però se'n va a la Copa Africa a mitja temporada, com tu dius i que farà difícil que marqui en 30. A més si ve Villa ocupen la mateixa posició. Tu veus al Eto'o d'extrem esquerra? Jo no, i si passa hi haurà merder al vestuari. De totes maneres no ens posem nerviosos queden 2 mesos justos i l'estiu serà llarg.