dijous, 18 de juny del 2009

Fitxatges a can Barça













La cosa pinta malament. Entre que Florentino ha encarit el mercat i que el Barça només té 35 milions per gastar (paraules del directiu Boix) els fitxatges perillen. Avui en dia amb 35 milons només en tens per 1 o 2 jugadors però és que el Barça vol fitxar: Asenjo, Filipe, Mascherano, Villa i un extrem esquerre. Però s'haurà d'esperar a les sortides, és evident.

A la porteria, Valdés té un peu fora, ja que, vol 9 milions per temporada, una bogeria per un porter. Jo crec que afecta amb les negociacions el representant del jugador, Ginés Carvajal que encara complica més les coses. El recanvi, un porter jove i amb futur, Sergio Asenjo.

Al lateral esquerre es busca un suplent per Abidal i per substituir a Silvinho, aquest podria ser el jugador del Deportivo de la Corunya, Filipe.

Al mig del camp, tindriem com a recanvi de Touré, a l'argentí Mascherano, un pivot destraler del Liverpool, m'agrada.

A la davantera, sembla que Villa vindria, perquè el Valencia vol vendre i el jugador té decidit els seu futur (espero que no sigui blanc). Tot això esperant la desició d'Eto'o.

I la incògnita és l'extrem esquerre, Guardiola vol a Ribéry però sembla que és massa car, altres opcions podrien ser Malouda o Robinho, jo apostaria pel brasiler que vol revenja al Madrid.