dilluns, 3 d’agost del 2009

La gira americana, el mundials de natació i els pericos

El Barça segueix fent la gira pels Estats Units, primer partit a la ciutat de Hollywood, a Los Angeles amb victòria per 1-2, ara a jugar contra el Seattle. Mentre els jugadors s'entrenen amb jet-lag (ara ja amb tots els internacionals), Zlatan Ibrahimovic reposa amb la lesió a la mà i Iniesta es recupera d'una lesió.Aquests dos tardarem a veure'ls jugar.

Durant unes setmanes s'han disputat a Roma, mundials de natació, de natació sincronitzada i de waterpolo. El resultat: les russes s'han emportat gairebé tot l'or en la sincronitzada i les espanyoles gairebé tota la plata. En waterpolo, els espanyols han aconseguit la plata després de perdre la final als penals contra Serbia. En natació, Michael Phelps i els seus compatriotes han aconseguit batre records amb els banyadors especials i els espanyols Rafa Muñoz i Aschwin Wildeboer ((català) han aconseguit bronzes.

Ahir va ser el dia de l'Espanyol. Van inaugurar el nou estadi Cornellà-el Prat, amb una gran festa i una golejada al Liverpool per 3-0.