dimarts, 1 de setembre del 2009

Estrena amb victòria

Ahir a la nit, el Barça va començar a disputar la lliga espanyola al Camp Nou, el primer rival va ser l'Sporting de Gijón. L'equip de Manuel Preciado va jugar bastant bé, però no suficient per puntuar al Camp Nou. El Barça va jugar sense Messi i amb cansanci de la pròrroga del divendres, el conjunt blaugrana va guanyar amb facilitat, però sense golejar (3-0). Tres gols de cap, a la primera part, Bojan i Keita, a la segona part, Ibrahimovic es va estrenar. Àrbitre dolent, amb ganes de ser protagonista. Camp Nou ple, tot i jugar a les 22:00.

Bojan Krkic va ser el millor del partit, agafant la responsabilitat de l'equip en lloc de Messi, la mala sort, va ser la seva lesió, en té per 15-20 dies. Qui també es va lesionar (poca cosa) va ser Maxwell. Per fi! Zlatan Ibrahimovic va marcar el seu primer gol amb el Barça, ara, va fallar gols que hauria d'haver marcat, el suec no és tant letal com Eto'o. Com que la plantilla és curta, van haver de jugar uns minuts, els joves Jeffrén i Fontàs.

Pròxim partit de lliga, d'aquí dues setmanes després de les seleccions, Getafe-Barça.