dijous, 17 de setembre del 2009

Esgarrepant un punt a San Siro

El Barça va estrenar-se a la Champions League 2009-10 amb un empat a zero al camp de l'Inter de Milà, és a dir, un rival difícil. L'equip de Pep Guardiola va ser l'únic que va buscar la victòria i que en general va dominar el partit amb algunes ocasions. El problema va ser l'encert, gran culpa la van tenir Abidal, Henry i Ibra (que va errar alguna acció clara de gol), és a dir, fallava la banda esquerra i la davantera. Per altre banda va haver el festival de l'àbitre, no va treure targetes en accions dures contra el Barça i no va assenyalar mans de Zanetti dins de l'àrea, en canvi va treure una targeta a Henry per no entrar per on tocava, increible. El plantajament de l'Inter de Milà va ser molt pobre, van defensar molt i només sortien a l'atac quan hi havia ocasió. Un partit boig, però que s'hauria d'haver endut el Barça, el gol d'Iniesta a l'últim minut no va arribar (0-0).

Els dos equips van sortir amb l'onze de gala, a l'equip blaugrana els dos francesos ( Henry i Abidal) estaven molt desconcentrats i en el cas de Thierry no corria per aconseguir la pilota. Els dos centrals (Puyol i Piqué) van estar espectaculars tapant als davanters neroazzurros (Eto'o i Milito). El millor per part blaugrana van ser les passades de Xavi. L'argentí Diego va tenir alguna oportunitat i Eto'o no se'l va acabar de veure. El duel Eto'o-Ibrahimovic no se'l va emportar ningú.

En teoria hauriem d'estar contents i satisfets de treure algún punt d'un camp tant difícil com San Siro i pensant que si haviem de perdre algún punt havia de ser el d'ahir. Però el Barça no va rebre la recompensa de la victòria.

Pròxim partit, lliga, Barça-Atlético de Madrid al Camp Nou.