divendres, 16 d’octubre del 2009

Bon jugador, mal entrenador

La selecció argentina sempre ha estat una de les grans del futbol mundial, sigui guanyant mundials marcant amb les mans o d'altres maneres però en aquests instants no està passant pels millors moments, i la gran culpa la té el que en el seu dia va vestir la samarreta albiceleste, Diego Armando Maradona.

Els argentins tenen un problema, i és que no s'atreveixen a reconèixer que Maradona va ser un gran jugador de futbol però que com a entrenador no val res. Ells encarreguen la culpa als jugadors, en especial a Leo Messi, que veuen que juga espectacular a Barcelona i que allà no fa res. Però evidentment, la culpa és d'un entrenador que ha canviat d'alineacions cada partit, que no defineix el company que ha de fer les passades a Messi i que no té cap sistema de joc clar ni definit.

És veritat que ja són al mundial, però patint per quedar entre els 4 primers de Sud-amèrica, jugant malament i marcant a l'últim minut. A sobre Maradona, critíca als periodistes i diu expressions com "que la sigan chupando", mostrant la seva falta d'educació i recordant al pitjor Maradona, el de les drogues.

L'altre dia durant la celebració de la victòria aconseguida a Uruguay es veia els argentins com si haguéssin guanyat el mundial demostrant que han hagut de patir molt per aconseguir una cosa que ja es donava per suposada. Per tant, segueixo pensant si s'ha estat bon jugador, no es té per que ser bon entrenador, una nova mostra la tenim amb Maradona.

Pd: No tinc clar que Maradona arribi al mundial com a entrenador.

1 comentari:

Albert ha dit...

Ara diuen que la FIFA el sancionarà per les seves declaracions...

Està clar: Mourinho va ser pèssim com a jugador, però és un brillant entrenador, tot el contrari que Maradona.

Adéu!