divendres, 9 d’octubre del 2009

Comença la cursa electoral

El fet de que estiguem en aturada per seleccions i no tinguem futbol blaugrana, fa que ja es parli més de la campanya preelectoral que de futbol.

Ja han sortit els primers socis que tenen la il·lusió d'arribar lluny en aquesta cursa electoral, un d'ells és un antic amic de Laporta, és Agustí Benedito. Qui també té intensió de presentar-se són uns vells coneguts com són Josep Maria Minguella, Jaume Guixà, Jordi Medina i (potser) Jaume Llaurador.

Però sense dubte, la gran guerra serà entre Sandro Rossell i el delfí de Joan Laporta (possiblament Xavier Sala Martín). Tot i que, potser Ferran Soriano i Jaume Ferrer ho podrien intentar (per separat). D'aquí poc, tots els candidats començaran a presentar-se. És qüestió de dies.

Pd: Encara més despatxos, s'han facilitat els informes sobre els quatre directius espiats i hem pogut comprovar que és el contrari del que deia Joan Oliver, perquè s'han arribat a saber dades personals i estafes que havien comès anteriorment directius com són Jaume Ferrer i Joan Franquesa.

Desitjo que Guardiola aparti l'equip de tota aquesta colla de persones, que només pensa en diners i política d'empresa.

1 comentari:

Albert ha dit...

Els jugadors amb prou feines coneixen a aquesta gent, així que no crec que els hi afecti.
Com més candidats surtin de la junta actual, més dividit estarà el vot laportista i això en principi beneficiarà a Rosell.

Per altra banda n'hi ha que no es cansaran mai de presentar-se encara que saben que perdran, simplement per fer-se més famosos... allà ells.
Adéu!