diumenge, 4 d’octubre del 2009

Pedro treu les castanyes del foc

Un golàs de Pedro als minut 32 va ser suficient per aconseguir els tres punts davant d'un Almeria defensiu. A la primera part, el Barça va jugar bé i còmode, va tenir bastantes ocasions però només en va poder materialitzar una. A l segona part, el nivell del partit va baixar, el Barça no estava precís davant d'un equip tant defensiu que en prou feines va atacar la porteria de Valdés, tot i que al final vam estar demanan l'hora a Velasco Carballo. Novament vam tenir un arbitràtge pèssim que no va veure penals a favor del Barça i a sobre va amonestar a Xavi, 1-0 i gràcies.

Pedro va ser el millor del partit, demostrant que és capaç de deixar Henry a la banqueta. Messi va estar una mica irregular perquè ja està pensant amb els partits transcendentals de la seva selecció. Ibra no va aconseguir marcar el dia del seu aniversari. Busquets, Maxwell i Márquez no van jugar gaire bé, però el mexicà encara està agafant el ritme. Iniesta va jugar el partit complet i no ho va fer malament. Tito Vilanova no va estar present a la banqueta a causa la sanció rebuda al dia del Màlaga.

El Barça no va jugar gaire bé però és evident que cada dia no es pot guanyar amb bon joc, per tant jo no em preocupo, l'important són els tres punts. Avui el Reial Madrid té un partit complicat al Sánchez Pizjuán davant el Sevilla sense Cristiano Ronaldo.

Ara tenim la parada de seleccions (quina gràcia), és a dir, d'aquí dues setmanes, un partit complicat a Mestalla, València-Barça.

Vídeo del partit

PD. També estem d'enorabona amb el basquet, el Regal Barça és campió de guanyar al Reial Madrid per 86-82.