diumenge, 18 d’octubre del 2009

Víctimes del virus FIFA

Després d'una setmana de seleccions, amb jugadors blaugranes viatjant per tot el món, ahir tornava la lliga amb un partidàs a Mestalla, però el cansament dels jugadors del Barça no va fer possible l'espectacle. Durant gran part del primer temps el València va dominar amb claredat, ja que pressionava i provocava l'error dels jugadors blaugranes (Puyol, Pedro, Abidal) i sort en vam tenir de Víctor Valdés (el millor del partit) que ens va salvar els errors comesos. Semblava que el València sense Villa, Joaquín i Marchena seria menys potent, però el trident Silva, Mata i Pablo Hernández va fer parar boig a la defensa blaugrana, també gràcies a un bon entrenador com és Unai Emery. Els jugadors del Barça no van estar fins, Xavi estava tocat, Messi era el d'Argentina i Ibrahimovic no podia jugar i, a més, el capità Puyol estava desconcentrat. Com es notava que Tito Vilanova no era al costat de Guardiola a la banqueta! I per acabar-ho de rematar l'arbitre Pérez Burrull ho va fer lamentable (com ja ens tenen acostumats els àrbitres), 0-0 i cap a casa.

El fet que hi haguéssin partits de seleccions, va fer que els jugadors del Barça no estiguéssin ni fins ni concentrats, amb prou feines van xutar a porteria i també cal destacar que Iniesta va jugar els 90 minuts.

S'acaba el rècord de victòries, però no preocupa ja que empatar a Mestalla entre dins del normal. Seguim sent líders, ara superem per un punt al Madrid de Pellegrini, que va derrotar a casa al Valladolid. No patim, hi haurà temps suficient per tornar a vèncer.

Pròxim partit, dimarts al Camp Nou a les 20:45, Champions, Barça Rubin Kazan (atenció amb aquest rival).

1 comentari:

Albert ha dit...

Sí, empatar a Mestalla entra dins els càlculs, i més amb el virus fifa.

Compte amb els russos, que no vindran aquí a fer turisme.
Adéu!