diumenge, 22 de novembre del 2009

Nit per oblidar

El Barça només va poder empatar a San Mamés, va perdre el liderat i a Leo Messi. Durant la primera part, el conjunt blaugrana va dominar amb claredat i va tenir opcions clares de sentenciar el partit, però el gol no va arribar. A la segona part, als primers minuts, Alves va aconseguir el gol que s'estava buscant, però poc després, la defensa blaugrana va fer algunes errades que va propiciar el gol de l'empat de Toquero. A partir d'aquell moment, l'Athletic s'ho va creure i va començar a atacar sense fortuna, a sobre Messi demanava el canvi. Resultat no gaire bo (1-1), tot i ser en un camp trampa com és el de San Mamés, això no rutlla. L'àrbitre va ser dolent.

Chigrynsky i Alves van fer alguns errors, Busquets es va defensar com a pivot de mig del camp, Iniesta no va estar correcte, Xavi va ser l'únic que es va salvar, el de Terrassa ho va fer bé. Pedro no va estar fi i Messi...

Va ser un empat dolorós, però el que més dol, és la lesió de Messi, que segurament no podrà estar en la setmana trascendental davant Inter i Madrid. Entre la grip A (Touré, Abidal, Márquez) i lesions diverses (Ibra i Messi), el Barça arriba debilitat davant aquests pròxims duels. També hem de recordar que el Reial Madrid va guanyar al Racing de Santander (sense brillar, 1-0 i amb ajudes arbitrals) i que ja ens ha fotut el liderat (només d'un punt), per tant, arribaran líders al Camp Nou. Tres males notícies, ahir, nit per oblidar.

Pròxim partidàs, dimarts a la Champions, al Camp Nou, contra l'Inter s'ha de guanyar sí o sí amb els jugadors disponibles i l'afició del Camp Nou.