dijous, 12 de novembre del 2009

Palliça als lleonesos

El Barça va classificar-se pels vuitens de final de la Copa del Rei, superant en una renda total de 7-0 contra la Cultural Leonesa. Dimarts, un Camp Nou bastant buit va acompanyar i ajudar a la golejada blaugrana. Una primera part espessa, amb alguns titulars habituals. Però el festival va venir a la segona part, amb l'entrada de Messi i Xavi. Bojan es va endollar i va marcar dos gols necessaris per la seva moral. Pedro, com ja es normal, va aconseguir un gol. Messi va fer una genialitat que va acabar al fons de la porteria. Xavi va tancar el recital amb un gol de cap. Tot i això, els lleonesos van estar contents de viatjar al Camp Nou. Bon resultat davant un segona B (no com altres). Ara tenim seleccions.