diumenge, 1 de novembre del 2009

Perdent dos punts a Pamplona

El Barça va empatar un partit que tenia coll avall davant d'un Osasuna ofensiu i potent. Va ser un partit complicat a causa d'estar jugant al Reyno de Navarra (camp difícil). Durant la primera part el Barça no va acabar de controlar el partit, va tenir diverses opcions però l'Osasuna encapçalat per Aranda també en va tenir algunes a causa de les errades defensives (Chigrynsky i Puyol). A la segona part, el Barça va sortir a buscar el partit, Keita al minut 72 va aconseguir estrenar el marcador. Als següents minuts el Barça va tenir opcions per ampliar el marcador, però al minut 93 una errada greu de Márquez va propiciar que l'Osasuna centrés i Piqué sense voler es marqués en pròpia porteria. Cal renovar a Marquez?No gràcies. L'àrbitre va estar regular. 1-1 i els culés amb cara de tontos per haver perdut dos punts que ja es veien al sarró.

És veritat que el Barça no va jugar com ens té acostumats, però el que vaig veure més greu és la defensa ja que Aranda va superar a tots els defenses del Barça. Però segurament és per culpa del desplaçament de Puyol a la dreta a causa de l'abssència d'un important Alves. Tot i això, Abidal no ho va fer malament. Messi no va estar del tot fi i Ibra tampoc. Guardiola i tots els culés ens vam quedar garrativats davant del gol navarrés.

La lliga s'apreta amb la victòria de Madrid i Sevilla, el Barça és líder d'un punt que caldrà mantenir o eixamplar però el que està clar és que el conjunt blaugrana no podia perdre aquells dos punts a Pamplona, no és el Barça de l'any passat per tant s'hauran de corregir errors.

Pròxim partit, Champions, a passar fred a Rússia a hores "laborables", a les 18:30 del dimecres, Rubin Kazan-Barça.