dissabte, 28 de novembre del 2009

Que comenci l'espectacle

Demà diumenge, viurem un partit que sempre és apassionant, és el clàssic. Aquest partit arriba amb el liderat pel Reial Madrid però sense amb estil, sense jugar res. En canvi, el Barça no té el liderat però sap a què juga, té un estil brillant i és capaç de meravellar a qualsevol aficionat del futbol.

Per part de Madrid, hi haurà les estrelles com Cristiano Ronaldo, que ve d'una lesió i veurem si està al 100% o no. Benzema segurament jugarà. Raúl sempre és una incògnita. Però qui crec que és bo, i no se li dóna la titularitat és Gonzalo Higuín, però bé, ja s'ho faran. Per cert, aquest any, Cannavaro no podrà enpotrar-se contra el pal. Veurem si Casillas repetirà "Yo lo flipo".

Per part del Barça, tenim els dubtes de Leo Messi i d'Zlatan Ibrahimovic. Sembla que el suec hi serà, però Messi, si arrossega molèsties, es quedarà a la banqueta reservant-se per partits més importants (mundialet de clubs i partit de Champions contra el Dinamo de Kiev). A més, ja s'ha demostrat que sense l'argentí, també es pot apalliçar, com es va veure el dimarts passat. Alves tenia unes molèsties però sembla que no li impediran la titularitat. Jo aposto per aquest onze: Valdés a la porteria, Alves al lateral dret, Puyol i Piqué al centre de la defensa, Abidal al lateral esquerre, Touré pivot, Xavi i Keita al migcentre, Iniesta a la dreta, Pedro a l'esquerre i Ibra al davant.

Aquest clàssic aixeca passions, fins i tot, hi ha gent que fa compres d'entrades il·legalment per veure aquest partit dins l'estadi. El futbol el posa el Barça, però els gols i els punts...

1 comentari:

Albert ha dit...

Bé, sembla que t'han fet cas i ha jugat Higuaín d'inici... així els ha anat.

Els gols i els punts també els ha posat el Barça. Liderat al sarró.

Adéu!