dijous, 24 de desembre del 2009

No cal

L'altre dia, es va disputar el partit amistós entre la selecció catalana i la selecció argentina. Catalunya va gunyar amb solvència i claredat contra els argentins sense les estrelles i sense Maradona a la banqueta. Catalunya amb els jugadors, habitualment convocats per la selecció espanyola (Puyol, Piqué, Busquets, Capdevila), van jugar en un nivell alt davant la crisi que passa Argentina. Sergio García, Bojan, Sergio Sánchez i Moisés Hurtado van servir els gols. Però el més aclamat va ser Oleguer Preses. 53.000 persones van veure el partit en directe al Camp Nou, que van semblar poques per alguns.

En acabar el partit, el primer que va dir Cruyff i el president de la federació catalana, era la queixa contra la gent, dient que havia anat poca gent a veure el partit, doncs van ben equivocats.

A molts estadis en partits oficials ja els hi agradaria omplir 53.000 persones. En lloc d'agrair l'assistència d'aquesta gent, retreuen i renyen a la gent que no ha assistit a un partit amistós, fred i amb dimarts laborable. Però és clar, jugar un partit al Camp Nou és un risc, perquè no l'ompliràs mai excepte dies clau. Si juguen a Montjuïc o a Cornellà-El Prat semblarà més ple i així no hi haurà tantes crítiques. Que no es quexin i que disfrutin del futbol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BONES FESTES!

Albert ha dit...

Jo també crec que es va equivocar molt Cruyff al criticar els aficionats. Era un dia plujós, no jugava Messi i les entrades no eren precisament tirades de preu per ser un amistós.

Adéu!