diumenge, 6 de desembre del 2009

Per sempre Messi

Novament, Leo Messi i Zlatan Ibrahimovic ens van donar la victòria a Riazor, davant un Deportivo que es creia l'empat. El Barça va sortir a atacar fort, a marcar d'hora, i la recompensa va arribar al minut 26. Un gran gol de Messi, del pilota d'or, que va demostrar, un cop més, perquè és guardonat amb premis. El Barça va dominar el partit fins al minut 38, quan una errada de Busquets (com comença a ser habitual), va propiciar l'empat a rematada de cap d'Adrián. A la segona part, semblava que el Barça sortia cap a la victòria, però fins el minut 79, Messi no va marcar el gol que valia tres punts, ho va fer de cap. Ibrahimovic va tancar el marcador, rematant de forma potent un centre d'Abidal. Quan la pilota no entrava, feia ràbia que una errada, ens fes perdre tota la feina treballada durant la primera part, victòria justa, sempre Messi, sempre Zlatan.

Henry va estar lamentable, com sempre, a mi no m'agrada, ja se'l poden emportar a l'Arsenal o on sigui, perquè la carrera futbolística a l Barça ja s'ha acabat, per molt que Guardiola ho negui. Ha de jugar Pedro, Iniesta o fitxar a un extrem esquerre pur. Busquets va estar imprescís. Alves va estra correcte. Ibra golejador, Ibra pichichi.

Bona feina a A Corunya, un partit més que un Madrid, que li marquen dos gols a casa, i han de recórrer a penals o gols fàcils, a sobre, Cristiano Ronaldo va ser expulsat per doble groga, som líders de cinc punts, ells ja s'ho faran.

Pròxim partit, Champions a Kiev, partit trescendental dimecres a les 20:45, Dinamo de Kiev-Barça.