diumenge, 3 de gener del 2010

Distrecció

Després de les vacances i sense Leo Messi, el Barça afrontava un partit complicat contra el Vila-real, però el perquè de l'empat que es va veure en aquest partit va ser la distrecció dels jugadors blaugranes a la segona part i el bon joc dels de la Plana.

A la primera part, el Barça va sortir amb ganes de marcar i ho va aconseguir al minut 7. Després d'un xut per l'escaire que va anar al travesser, Pero la va recollir i va marcar, com sempre. El Barça va dominar la primera part creant ocasions per aixempalr la diferència en el marcador però el Vila-real també tenia les seves oportunitats. A la segona part, el Barça va sortir despistat i el Vila-real va aconseguir l'empat i un seguit ocasions favorables al submarí. El Barça no va estar fi de cara a porteria, la victòria es veia difícil, l'empat més que just (1-1). El Vila-real sempre és un rival difícil pel Barça, però l'àrbitre Gonzalez Vázquez també va fer la seva col·laboració fent un mal arbitratge provocant la mocadorada del Camp Nou. L'únic de bo, va ser la mostra dels sis títols guanyats.

Pedro va marcar de nou. Henry el vaig veure millor, corria més. Jonathan Dos Santos va ser el "novato" i no en vam veure gran cosa. Valdés va estar desafortunat i en la jugada del gol, Alves es va despistar. Ibra no va fer-ho gaire bé i a més li van treure la targeta groga (en una entrada lletja) que provoca la sanció pel pròxim partit contra el Tenerife.

Un empat que cedeix el liderat al Reial Madrid, si avui guanya a Pamplona. Ensurt que ha de servir de lliçó, però encara queda temps.

Pròxim partit, dimarts a les 22:00 al Camp Nou, anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, Barça-Sevilla.