dimecres, 20 de gener del 2010

Guardiola renovarà

Després de l'eliminació a la Copa, el tema d'aquests últims dies era la renovació de Guardiola. Tothom hi opinava, des dels periodistes, el president, els jugadors i els aficionats, però la pressió que hi havia a sobre de Pep Guardiola, ha acabat avui mateix amb l'anunci de la renovació com a entrenador per un any més, això si, no firmarà fins que no hi hagi nou president.

Tothom estava a favor de la renovació de Guradiola, però sempre quedava el dubte de la possible negació del de Santpedor, que hagués marxat per la porta gran, però amb un regust a la boca dels culers.

Èxit per la junta directiva que renova a Guardiola abans plegar al cap davant del club, èxit per tots els blaugranes, pels jugadors i esperem que pel propi Guardiola. Queda cicle per almenys una temporada més, si hi ha Guardiola davant, l'equip persistirà i seguirà la filosofia que imposa el "jefe", tindrà bon rotllo i seguirà guanyant.

1 comentari:

Albert ha dit...

Encara no ha renovat però la seva paraula tothom se la creu. Esperem, però, que aquesta filosofia que imposa Guardiola perduri quan ell marxi, ja que algun dia o altre això passarà.
Adéu!