dijous, 18 de febrer del 2010

Cesc Fàbregas, no cal

Últimament, el fet de que no tinguéssim futbol del bo entre setmana, ha provocat que es comencés a parlar de fitxatges, i evidentment s'ha parlat de Cesc Fàbregas.

El jugador d'Arenys de Mar és desig de Joan Laporta, que abans de marxar, vol anunciar el seu fitxatge. Tothom està d'acord que és un gran jugador i que faria un bon servei a qualsevol equip que vagi. Però jo crec que el Barça no el necessita.

La primera raó és el fet de que se n'anés del Barça de ben jove a buscar futur sense voler lluitar per arribar al capdamunt del conjunt blaugrana. Ara vol tornar.

És veritat que Gerard Piqué també va fer una cosa semblant, però ara va tornat per un preu raonable i lògic. Per en Cesc, ens en volen fer pagar 30 milions o més. Trobo que és una barbaritat per un jugador que va sortir de la Masia. És un disbarat tant gros com el fitxatge de Chygrynky.

Per últim, tinc la sensació que Cesc es mouria per diners. Mai ha tancat les portes al Reial Madrid i això als culés no els agrada.

Per últim, és veritat que aportaria molta qualitat però la posició en què juga sobre el camp ja la tenim coberta amb grans jugadors.

A més, vaig poder comprovar que, a Londres, Cesc Fabregas és molt estimat perquè és la estrella d'un pobre Arsenal.

En fi, que se li vagin els fums i sobretot que vagin el preu, perquè sinó, aquest fitxatge és totalment precindible.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Crec que Cesc no és necessari per no frenar la projecció de gent com Jonathan o Thiago, però per un preu baix valdria la pena adquirir-lo. El problema és que fitxant-lo ara el preu no seria raonable.

Adéu!

Anònim ha dit...

No estic d'acord. Cesc han de venir, augmentaria molt la qualitat de la plantilla i és un grandíssim jugador. Està bé confiar en la pedrera però en partits importants es necessita "HOMES".

Salutacions.

¡¡CESC SI, CESC SI, CESC SI, CESC I!!