diumenge, 7 de febrer del 2010

On és el Villarato?

El Barça va derrotar al Getafe al Camp Nou per 2-1. Dues expulsions pels blaugranes, van aigualir el partit. A la primera part, el Barça va sortir atacant i va aconseguir un gran gol de Messi entre una multitud de jugadors. Però al minut 25, una jugada del Getafe que el Barça no va saber treure de la seva àrea, va acabar amb una entrada lletja de Piqué que va ser mereixedora de targeta, però de vermella era dubtós, Piqué expulsat. Amb 10 jugadors, el Barça no va aconseguir tenir el mateix nivell del principi i el Getafe va atacar amb ocasions a la porteria de Valdés que va saber resoldre bé. A la segona part, el Barça va sortir a buscar la sentència, i després de diverses ocasions errades, Messi li feia una bona passada a Xavi, perquè sentenciés el partit. El conjunt blaugrana va adormir el partit, però la mala actuació de l'àrbitre Texeira Vitienes va fer enfadar a tothom. No va xiular faltes o targetes pel Getafe que eren clares i va sancionar durament als blaugranes. A l'últim minut, Márquez fa un dubtós penal sobre Kepa que va transforma Soldado sobre la pressió que feia tot el Camp Nou, el mexicà expulsat. L'àrbitre va sortir escridassat i amb mocadorada d'un Camp Nou que n'estava fart del vent.

Tot i el resultat, el Barça va jugar bastant bé, tot i les expulsions. Touré (que va sortir mig lesionat del camp), Keita (que va fallar ocasiona clares) i Iniesta (que fa meravelles amb la pilota), van ser dels millors del partit. Però sense dubte, el més actiu, és Leo Messi, que és pichichi i a sobre fa assistències de gol, el millor. Ibra va estar desencertat i va ser substituit. Henry no va ser ni convocat i Piqué es perdrà el partit del Calderón i a sobre no queda net de ser apercebut de sanció, té 4 grogues. Per cert, Maxwell va fer el que va poder saubstituint a un Alves que va recaure de la lesió durant l'escalfament inicial.

Tres punts més que va intentar robar l'àrbitre (Ja em diran on és el Villarato) , però el punts es van quedar a casa. Tot i això, el Madrid va derrotar sense problemes a un pèssim Espanyol, que si jugués igual de bé al Camp Nou que el Bernabéu, els hi agrairïem. Seguim una jornada més a 5.

Pròxim partit, diumenge a les 21:00, desde el Calderón, partit complicat, Atlètic de Madrid-Barça.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que segueixin inventant bestieses, mentrestant nosaltres al nostre que és guanyar. L'actitud de l'equip va ser de 10. 3 punts més i un partit menys :) :)

Salutacions.

Albert ha dit...

Maxwell ho va fer prou bé, però espero que Puyol jugui de lateral dret al Calderón.

Els que creuen en el Villarato no callaran malgrat aquesta "derrota" que han patit amb l'arbitratge d'aquesta jornada.
Adéu!