diumenge, 28 de febrer del 2010

Pedronant massa

El Barça va aconseguir la victòria davant el Màlaga al camp Nou. El conjunt blaugrana tenia la obligació de millorar el joc i guanyar, perquè el líder provisional era el Reial Madrid que havia golejat a Tenerife.

El Barça va sortir molt endollat i tenia la possessió però le ocasions clares no arribaven. A finals de la primera part, el Barça va tenir ocasions per avançar-se al marcador, però la pilota no entrava. A la segona part, el partit tenia la mateixa tònica, i el Barça no acabava de definir les ocasions perquè no xutaven gaire i volien fer massa tiki-taka. Fins que Pedro (per variar) va xutar desde fora de l'àrea quan ningú s'ho esperava, bon gol i les coses al seu lloc. Però el partit no s'havia acabat aquí, al minut 36, Valdo va empatar després d'un cotraatac del Màlaga (de les poques ocasions que va tenir). Semblava que el Barça no tindria temps pel gol de la victòria i ja venien més comentaris sobre crisi de l'equip. Però una passada magistral de Xavi rebuda pel reincorporat Alves va deixar a Messi davant de porteria perquè sentenciés el partit d'una vegada (2-1). Victòria treballada però masses patiments i masses ocasions fallades. Tot i que es va millorar el joc, la pilota ha d'entrar amb més facilitat, perquè davant el Màlaga es guanya però davant un equip serió d'Europa, t'envien al carrer. L'àrbitre Rubinos Pérez va estar bastant lamentable.

Xavi, per mi, va ser el millor del partit. Qui també va jugar molt bé va ser Alves, que va tornar d'una lesió i ens ha demostrat que és molt important per l'equip. Ibra va tenir moltes ocasions però les va errar totes (excepte un gol que l'àrbitre el va anul·lar per falta atacant). Henry no va jugar i sembla que ja no compte per Guardiola. Pedro va fer un partit complet i va aconseguir un gol com sempre. Iniesta no se'l va veure gaire. Valdés va estar atent. La defensa no va tenir gaire feina excepte el gol de Valdo que es van adormir. Messi no va fer un gran partit tot i marcar i posar-se pichichi al costat de Villa, perquè li van fer un canvi de posició.

Victòria que dóna aire al líder que sent l'alè del seu perseguidor. El Reial Madrid estar fent una temporada molt bona i està golejant amb facilitat. A més, necessiten poques ocasions per aconseguir el gol. De moment som líders però s'han de retocar coses.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00 després de seleccions, Almería-Barça.

PD: Per cert, el Barça de hockey ha estat eliminat de la Copa del rei, al perdre davant el Vic. El Barça de hockey ja no és el que era, ara té competidors com el Vic i el Reus.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La millor banda dreta del món va fer justícia. Segur que a més d'un li va sortir escuma per la boca quan Leo va marcar el gol. Si l'any passat va ser la parada de Pinto el punt d'inflexió, aquest any crec que serà el gol de Leo d'ahir. Em late que tornarem a veure el gran Barça:)


Salutacions

Albert ha dit...

Bon joc de paraules amb el títol. El cert és que el Barça va perdonar massa, però Pedro sempre acaba mullant.

Adéu!