dimecres, 24 de febrer del 2010

Salvant un mal partit

El Barça va aconseguir un empat valuós a Stuttgart, a l'anada dels vuitens de final de la Champions League. El conjunt blaugrana va fer un partit lamentable. Van sortir desconcentrats i nerviosos. El fet que perdéssin tantes pilotes al mig del camp i que féssin tantes impresicions, feien que l'Stuttgart ataqués amb claredat. Es notava que l'equip alemany havia preparat el partit.

Al minut 25, gran centrada per l'esquerra de Gebhart i bona rematada de Cacau. 1-0, les coses es posaven difícils. El Barça no va millorar el joc i l'Stauttgart va dominar, però la mala actuació del porter alemany Lehmann va ajudar a Zlatan Ibrahimovic a aconseguir un gol molt important pel Barça al minut 52. Poca cosa més a dir, Valdés en va salvar alguna que ens deixava gairebé fora i l'àrbitre no va veure mans i penals a favor i en contra del Barça. Partit dolent del Barça i ja en van uns quants. 1-1 i gràcies.

És difícil destacar el jugador del partit per part blaugrana, però bé, em quedaria a Piqué. Xavi va jugar sortint de la lesió i no va estar fi. Igual que Busquets i Touré. Messi va relliscar i Ibra, tot i marcar, no va fer bon partit.

Guardiola ha de fer un toc d'atenció a aquest equip que ha d'estar fort a partir d'aquestes alçades de la temporada. Ahir era un partit teoricament fàcil però es va empatar fent un mal partit. Un empat més que bo veien com van jugar.

Pròxim partit, dissabte a les 22:00, Barça-Màlaga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt mal partit del Barça ahir. Si seguim així, no arribarem ni a quarts. Cal posar-se les piles JA!!!

Salutacions.

Albert ha dit...

Jo em quedaria amb Valdés abans que amb Piqué com a culer més destacat, però la veritat és que cap jugador blaugrana va fer un bon partit.

Adéu!