diumenge, 7 de març del 2010

Això pinta malament

El Barça va empatar a Almeria, sense fer un bon partit però creant ocasions. Per la seva banda, el Reial Madrid va guanyar lluitant fins l'últim minut a un Sevilla discret que era salvat, fins el moment, per Palop. Ens han empatat a punts i ja són líders per gol average.

Pel que fa a l'empat del Barça, el conjunt blaugrana es va veure sorprès al minut 11, per un gol de Cisma a la sortida d'un còrner, nou error del marcatge en zona. El Barça intentava controlar el partir i marcar un gol per empatar. Messi va marcar un gran gol d'una falta rigorosa a Ibrahimovic. A la segona part, el Barça havia d'anar a buscar el gol de la victòria, però al minut 56, Puyol intenta refusar una pilota d'atac i s'acaba introduint l'esfèric a dins la seva pròpia porteria. Es posava més difícil. Tot i això, el Barça va tenir moltes ocasions o al menys intentava anar a per la victòria, fins que Messi, de nou, va macar un gol davant la porteria d'Alves després d' un error de la defensa andalusa. Moltes ocasions de gol que aturava Diego Alves i que privaven la victòria al Barça. (2-2), si no guanyem a l'Almeria, fem-s'ho mirar. A sobre, l'arbitratge de Clos Gómez va ser lamentable. Va expulsar a Guardiola i Ibrahimovic incomprensiblement, i els dos estaran ausents contra el València.

Alves i Messi van fer molts mèrits, a sobre, l'argentí va macar dos gols i es col·loca pichichi en solitari. Ibrahimovic no va fer res i genera més dubtes, a més, va ser expulsat i el seu equip va jugar millor. Puyol i Xavi va estar espessos, i quan aquests dos estan malament, l'equip va malament.

El Barça ja no juga tant bé com abans, des de fa 4-5 partits, això comença a ser preocupant. El problema, és que el joc i dibuix del Barça ja està molt vist pels equips rivals i ja saben que han de tapar a Xavi, Messi i Alves. Jugadors preocupants com Ibra i Henry que no poden ser centre d'atenció. El Barça no s'atura, però Guardiola els ha de tornar a reanimar ara, perquè arriba els moments clau. I si no podem contra l'Almeria, ja no parlem d'Europa. Hem d'espavilar, o sinó veurem com el Reial Madrid s'endurà aquesta lliga, perquè està jugant bé, el hi entren les pilotes i aconsegueixen els tres punts. De moment, ja hem perdut el liderat.

Pròxim partit, partit seriós al diumenge a les 19:00, Barça-València.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Els rivals ens han agafat el truquillo, cal inventar noves coses per tornar a ser el d'abans.

Salutacions.

Albert ha dit...

No crec que Xavi estigués malament, potser una mica a la segona part.
D'acord amb la resta.

Adéu!