dijous, 18 de març del 2010

Golejada i cap a quarts

El Barça, novament encapçalat per Messi, va derrotar amb contundència a un rival feble i ja és a quarts de final. El conjunt de Guardiola va sortir dominant, l'Stuttgart, tot i intentar anar a l'atac, es va veure acorralat. Al minut 13, Messi marcava un golàs per l'esquadra i Lehmann no va poder fer-hi res. Al minut 22, Touré se'n anava per la banda i deixava a Pedro marcar un altre gol. Moltes més ocasions, domini absolut i partit sentenciat. A la segona part, un nou gol de Messi, donant una nova mostra de que és el millor del món. També va haver temps pel gol oportú de Bojan, que amb 2 minut en va tenir prou per marcar. No va haver rival, ens haviem motivat més del que calia (4-0). Un equip que té aquell porter tant boig, i que el seu líder és Hleb, no pot estar a la Champions. L'àrbitre va estar regular, és va empassar algun fora de joc.

Touré va estar molt actiu. Messi, golejador i espectacular com sempre. Henry va seguir amb la tònica de diumenge i va deixar a la banqueta (per mi injustament) a Ibrahimovic. Piqué va estar sòlid en defensa. Pedro va "sucar" com sempre. Busquets es va lesionar de poca gravetat, Xavi va ser baixa d'última hora i estarà 10-15 dies de baixa.

S'ha passat a quarts de final amb facilitat. Ara ve una nova eliminatòria de la Champions amb destí al Bernabéu. Demà, a Nyon, sabrem el pròxim rival. Vull evitar a Manchester United i a l' Inter de Milà. Tots els altres rivals són superables pel Barça. M'agradaria el Girondins de Burdeos o l'Olimpique de Lyon. Això ho decidirà Butragueño i la sort.
Pròxim ppartit, diumenge a les 21:00, Saragossa-Barça, la lliga no s'atura.