diumenge, 18 d’abril del 2010

Derbi amb poc futbol

El Barça només va poder treure un empat contra l'Espanyol de Cornellà el Prat. El Barça va sortir amb l'equip de gala i l'Espanyol va sortir molt motivat com en tots els derbis (la única il·lusió dels pericos és derrotar al Barça). L'equip de Pochettino va evitar que el Barça practiqués el seu futbol, fent una gran quantitat de faltes. El conjunt blaugrana es va deixar endur pels afiiconats i jugadors pericos i van descontrolar el partit, fent faltes ells mateixos i fet errades al darrere i mig del camp. A la segona part, el Barça necessitava un revolsiu i semblava que Henry i Touré ho podien ser, a partir d'aquells canvis, el Barça va tenir alguna ocasió de moure la pilota amb facilitat però l'expulsió d'un deixelebrat Alves per doble gorga rigurosa va deixar tocat a l'equip de Guardiola, que es va veure incapaç d'aconseguir el gol de la victòria. L'àrbitre Undiano Mallenco va estar regular, bastant malament.

Milito i Maxwell va estar malament. Messi el van tapar i va fer poca cosa. Piqué va ser el millor i Xavi no li sortien les passades. Busquets regular, perden pilotes com ja és sovint.

Se sabia que seria un partit difícil el de l'Espanyol, però el que fa més ràbia, és veure l'Espanyol corren com si els hi anés la vida per derrotar a l'etern rival de la ciutat i de pas fer un favor al seu equip per excel·lència, el Reial Madrid. Ara el Barça està 4 punts per damunt del Madrid a l'espera del que faci l'equip de Pellegrini avui en un partit difícil contra el València. Sembla que el Barça no es podrà permetre cap més errada.

Els problemes del volcà d'Islàndia, obligaran al Barça a viatjar cap a Milà amb autocar, una mala passada. Si tot va bé, dimarts a San Siro, partidàs de l'anada de les semifinals de la Champions League, Inter-Barça.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es va veure poc futbol, però cal veure el costat positiu, hem tret un "valuós punt" (Pep dixit) d'un camp que ens té ganes i davant d'un equip que no deixava jugar i ens té presa la mesura. Seguim depenent de nosaltres mateixos.

Salutacions i ¡VISCA EL BARÇA!

Albert ha dit...

Després del partit contra l'Espanyol l'única cosa que ens faltava era que els jugadors viatgessin amb autocar i que el Madrid hagi guanyat contra el València.

La veritat és que ningú va jugar massa bé.
Adéu!