dijous, 15 d’abril del 2010

Feina feta

El Barça va aconseguir guanyar per 3-0 a un Deportivo de la Corunya bastant fluix. En una nit en que el Camp Nou es va omplir de culés poc habituals, l'equip de Guardiola va sortir a menjar-se el rival. Una alineació amb més d'un suplent, va tenir moltíssimes ocasions per sentenciar el partit a la primera part. Evidentment amb domini de la possessió i creant accions clares de gol. L'única ocasió que va acabar en gol va ser una passada de Xavi rebuda i rematada per Bojan Krkic que augmenta la seva confiança. A la segona part, el partit es va relaxar i s'havia de tenir en compte que només es guanyava per la mínima. Però una sortida desafortunada d'Aranzubia, la va aprofitar Pedro Rodríguez, que des d'una distància gran, va aconseguir marcar un golàs ajustat al pal. Touré també es va animara a la festa, reventant la porteria del Depor i sentenciat definitivament el partit (3-0). L'àrbitre Paradas Romero va estar correcta.

Pedro va ser dels millors del partit, a part del gran gol, va estar atent en tot el partit. Xavi bé com sempre i Bojan va sucar.

Victòria important per fer valer important la victòria al Bernabéu, ara el Barça és líder a 6 punts del Madrid. Ara que juguin ells, però de moment això pinta bé.

Pròxim partit, el derbi a Cornellà el Prat, partit difícil al dissabte a les 20:00, Espanyol-Barça.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem a 5 victòries del títol!!!! El partit el va dominar clarament el Barça molt bona 1 ª part i enorme el golàs de Pedrito i la "tisora" d'Alves (si arriba a entrar seria sens dubte, el gol de l'temporada). Ara a pels periquitos!!

Salutacions.

Albert ha dit...

Llàstima que no s'hagi repetit aquest vespre el mateix resultat que contra el Deportivo. El partit no ha tingut res a veure.
Adéu!