diumenge, 9 de maig del 2010

Mitja lliga al sac

El Barça va aconseguur una meritòria victòria al Sánchez Pizjuan de Sevilla, on l'equip blaugrana va demostrar que es mereix aquesta lliga. L'equip de Guardiola va sortir molt concentrat i va portar el control de la primera part en tot moment, a sobre, dos bons gols de Messi i Bojan acostaven la victòria que tant difícil es veia d'aconseguir dies abans del partit. A la segona part, el Barça va sortir igual de fort, el Sevilla ni se'l veia. El Barça va crear moltes més ocasions, moltes d'elles les va errar incomprensiblement i una altra, de Pedro, va acabar al fons de la porteria, el partit estava sentenciat. però l'equip blaugrana es va adormir (ja hi estem acostumats) i els andalusos ens van posar la por al cos quan Kanouté i Luis Fabiano van retallar distàncies en dos jugades aillades de perill del Sevilla. Vam patir tots el culers durant els últims minuts, després d'estar tant relaxats, la cosa havia canviat, però el Barça va mantenir la victòria i ja té tres punts clau que l'acosten molt aprop de la lliga. L'àrbitre Undiano Mallenco va estar bastant irregular.

Els tres petits de davant van fer un bon partit, deixant a la banqueta a Ibra. Piqué i Puyol van estar desafortunats, ja que no van haver de lluitar gaire però se'ls hi van colar dos gols. Maxwell va quedar lesionat i Xavi sancionat.

La victòria d'ahir era vital per aconseguir la lliga, el partit més difícil que quedava, fins i tot podriem haver celebrat el títol ahir, però el Madrid va remuntar contra l'Athletic de Bilbao, aquesta lliga ha de ser nostra. A 90 minuts d'obtenir-la al Camp Nou, però vigilem amb el Clemente.

Últim pas, la setmana que ve (no se sabem els horaris), BARÇA-Valladolid, aquesta lliga la guanyarem a casa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nova exhibició del Barça en un camp complicat. Controlem el partit excepte aquests 3 minuts de "empanada" que va patir l'equip i va permetre que el Sevilla escurçar distàncies. Encara sort que el Barça aguanto;) La lliga es sentència a casa la propera jornada:)

Salutacions.

Albert ha dit...

Vam patir a causa de no haver estat prou atents durant 5 minuts, però aquest patiment va valer la pena amb la victòria.

Em va agradar molt Pedro. Una llàstima la sanció de Xavi. Vigilem amb Clemente, sí, que sortirà a la defensiva.
Adéu!