divendres, 4 de juny del 2010

Mou ja és del Madrid

Efectivament, José Mourinho ja és entrenador del Reial Madrid. Florentino ha hagut de treure els seu talonari però el xulo portuguès ja és on li pertoca, a un equip com el Madrid. Pellegrini se'n ha anat per la porta del darrere, maltractat per tothom i sense que ningú li reconegués el mèrit de fer 95 punts a la lliga, però bé, a Madrid són així. Florentino s'ha vist desesperat perquè ha vist que el Barça ha tornat a passar per davant dels seu equip i s'ha vist obligat a fitxar a un dels millors entrenadors del món, el que ha aconseguit el triplet.

Per molt que l'estil de Mourinho sigui defensiu, el que compte és l'estil triunfador i a Madrid ja se'n fan a l'idea. Mourinho té perfil madridista, és anticulé i és un xulo, però els periodistes de Madrid no tenen gaire paciència amb ningú i a la mínima que perdi dos partits ja en parlarem de què li diuen. Ni el propi Valdano, no està d'acord amb el fitxatge de Mou, quan el qui ha de decidir és el director tènic, a més, és un president que no havia parlat amb Pellegrini des del dia que el va presentar.

Per acabar-ho de rematar, Mourinho exigeix jugadors com Maicon i Milito, obligant a què Pérez obri la "guardiola" i es gasti més diners, donant poca importància als milions gastats l'any passat.

Mourinho és competitiu, guanydor i tot el què volgueu, però les formes no són normals. I és que a la botiga del Reial Madrid es venen les samarretes oficials amb el nom estampat de Mourinho, donant com fitxatge estrella l'entrenador, quan qui dóna partits i competicions són els jugadors que corren darrere la pilota. Malgrat tot, ja s'ho faran.