dimarts, 15 de juny del 2010

Rosell, nou president

Després d'una jornada electoral intensa, es van complir els pronòstics, Sandro Rosell guanyava les eleccions amb contundència davant de les altres candidatures. Amb el 60%, o el que és el mateix 35.000 vots, va deixar estesos a Benedito, Ingla i Ferrer.

Tot i que ja havia aconseguit celebrar una vicxtòria electorla al 2003, al costat de Laporta, aquest cop ho feia com a cap de cartell. Va haver una freda abraçada entre Laporta i el seu enemic però per cordialitat s'havia de fer. Respecte als altres candidats, Ferrer va ser el gran perdedor, el continuisme es va quedar amb el 10%, desmostrant que l'ajuda de Laporta només ha fet que perjudicar-lo. Benedito podia estar satisfet després d'haver superat a Ingla, després que un fes una bona campanya electoral mentre l'altre perdia els papers davant Sandro, insultant-lo i provocant-lo.

Esperem que Sandro Rosell sigui un president que porti títols com Laporta, que tingui més serietat que Laporta i que no sigui mafiós i sigui honest amb el soci. Serà difícil, però hem de confiar amb el nou president.

Pd: Respecte el mundial, excepte Alemanya, no he vist cap selecció amb convicció de guanyar el mundial, tot i que encara queda molt. Hi ha escassetat de gols. Demà s'estrena "la roja".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort a la nova junta. Tant de bo que el seu mandat estigui ple d'èxits.

Salutacions

Albert ha dit...

Mai se sap quants títols es guanyaran, però si el president hi posa de la seva part, el club sempre millorarà institucionalment tant com ell vulgui.
De moment el Mundial és força avorrit, a veure si s'anima. Ni la roja guanya.
Adéu!