dijous, 8 de juliol del 2010

La rèplica del Barça, a la final

La selecció espanyola de futbol, amb 7 jugadors del Barça, ha aconseguit plantar-se a la final de mundial de futbol per primera vegada, derrotant a una feble Alemanya per 1-0 després d'una rematada de cap de Puyol similar a la del Bernabéu del 2-6.

Potser Del Bosque no li agradarà reconeixeu, ja que tant ell com Del Hierro, pilars importants de la selecció, tenen un passat madridista, però la base és culé i des que Guardiola és entrenador del Brsaça, la roja triunfa, primer aconseguint la Eurocopa i ara, a punt d'obtenir el premi més important de tots, un Mundial. I és que, el seleccionador no és el més important, és igual si hi ha Aragonés o Del Bosque, perquè mentre els jugadors s'entenguin al camp, tot funcionarà. Per tant, exceptuant als laterals, al porter i a Xabi Alonso, la selecció juga com cada diumenge, com si estigués al Camp Nou. Piqué controla, Busquets la tira cap endavant, Iniesta fa meravelles, Xavi distribueix i Villa remata (és veritat que l'asturià encara no ha jugat amb el Barça, però com si ho fos). Només canvien el colors de la samarreta i segurament els sentiments, però per damunt de tot hi ha l'esport i qualsevol jugador té el somni d'aconseguir la copa del món. Els nostres estan a punt de fer història, un títol més per les seves vitrines.

Pd: Per cert, per molt que no se li hagi donat temps, s'ha confirmat el fracàs de Chigrinsky que ha tornat a casa seva (Shaktar Donestk), sense pena ni glòria. Guardiola va dir que era boníssim i que calia pagar 25 milions, la seva aposta ha estat un error i només l'hem venut per 15 milions. S'han de reconèixer els seus errors.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No es la réplica del Barça. Es ESPAÑA. Cuando cualquier jugador viste la roja dejan de ser del Barça o del Madrid o del Rayo, son de ESPAÑA.

Saludos.

Albert ha dit...

Només faltaria que amb tants jugadors del Barça aquest equip no jugués bé, però això no vol dir que el paper de Del Bosque sigui secundari.

Mal negoci el de Chygrinskiy.
Adéu!

Anònim ha dit...

una pregunta ¿ cuantos jugadores de cataluña hay en el barcerlona ?