diumenge, 25 de juliol del 2010

Una mica de tot

En ple estiu l'esport no s'atura, tot i que l'esport capdavanter, el futbol, està a principis de pretemporada amb partits amistosos sense gaire transcendència i a grans equips com el Barça, encara no han arribat les estrelles que estaven al Mundial, per tant, no hi ha gaire teca. On hi ha més feina és a la secretaria tècnica, fa una setmana Adriano Correia fitxava pel Barça procedent del Sevilla, la marca Monchi ha tornat a interessar al club blaugrana que després dels fitxatges de Alves i Keita ha volgut confiar amb el club sevillista de nou, per sorpresa de molta gent començant pels diaris esportius de casa.

Però el serial de l'estiu continua sent Cesc Fàbregas, que amb l'estira-i-arronsa amb l'Arsenal, s'arribarà fins a finals d'agost, veurem com acaba. I sobre el tema dels centrals, amb Márquez i Chigrynsky fora, no sé si es pot confiar gaire amb Abidal com a ajuda de Puyol, Piqué i Milito, però no es fitxarà a ningú.

Al Reial Madrid volen buscar solucions per aconseguir títols fitxant a Di María i Pedro León i intentant-ho amb Maicon, Khedira i Ozil, mentre les velles glòries com Raúl i Guti se'n van discretament.

En ciclisme, Alberto Contador es proclama campió del Tour de França per tercer cop, el madrileny ha mantingut un duel intens amb Andy Schleck durant tota la cursa però s'ha endut el premi. L'hegemonia espanyola segueix dominant la prova francesa.

En fórmula 1, avui Fernando Alonso ha tornat a assaborejar la victòria en el Gran Premi d'Alemanya després de fer una bona cursa i que el seu equip l'hagi ajudat a ser primer amb ordres a Massa que anava per davant de l'asturià. Malgrat tot, el mundial li queda molt lluny.

I en atletisme, demà comença els europeus a l'estadi Lluís Companys de Barcelona, no crec que porti molta afluència de gent però per uns dies, casa nostra tornarà a ser el centre d'atenció per molta gent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Sobre el ciclisme no opino perquè és un esport que no m'agrada gens. Sobre la F1 doncs mira, Alonso ha tornat i això és bo, encara que no em sembla bé que Ferrari hagi donat instruccions a Massa perquè deixi passar a Fernando.

Sobre el Madrid tampoc opino, senzillament perquè me fa l'actualitat merengue sempre que NO es fiquin amb el Barça. I sobre nosaltres, doncs mira, encara estic esperant dos reforços.

Salutacions.

Albert ha dit...

L'esport no s'atura mai, tot i que ja començo a estar cansat que els telenotícies d'esports no obrin amb el futbol. Que comenci la temporada, si us plau.

Adéu!