dilluns, 2 d’agost del 2010

El cas Cesc es complica

Segueix el culebrot de l'estiu, Cesc Fàbregas. El jugador d'Arenys de Mar és el jugador desitjat pel Barça però el seu club actual, l'Arsenal no el vol deixara anar perquè és el seu capità, referent i única estrella. Després de diverses reunions entre Wegner i el jugador, la resposta de l'entrenador és negativa i diu que compta amb ell per aquesta nova temporada. Una altra vía perquè Cesc aconsegueixi la seva sortida sería fent un "tranfer request", una carta al club exigint la seva sortida però ell es nega a fer-la perquè no vol acabar de males maneres amb el club que la fet créixer. A sobre, la junta de Rosell no li interessa tant el fitxatge de Cesc com la junta de Laporta. Aíxí que el fitxatge es complica, per molt que pugui semblar una estratègia, costarà molt veure a Cesc Fàbregas vestit de blaugrana. Però com he reiterat altres vegades, aquest fitxatge no és imprescindible ja que la posició ja està coberta per Xavi, Iniesta, Keita i el planter.

Pd: De moment, el primer equip del Barça ja és a terres asiàtiques, on amb Messi i Alves al capdavant disputaran un parell de "costellades".

1 comentari:

Anònim ha dit...

És clar que el que vol l'Arsenal és més diners. Jo ja hagués "passat" de Cesc. No podem estar esperant tot l'estiu per fitxar Cesc. Que es quedi a l'Arsenal ja vindrà un altre any, a més la seva posició està molt ben coberta.

Salutacions.