dijous, 26 d’agost del 2010

Grup lleig

S'ha realitzat el sorteig de la lligueta de la Champions League 2010-11. El Barça ha tingut sort relativa ja que s'ha emparellat amb el Panathinaikos, Copenhaguen i un conegut, el Rubin Kazan.

La veritat és que no hi havia cap rival excessivament complicat que li pogués tocar als blaugranes i de fet han tingut sort, però tots tres rivals són lletjos i poc vistosos. Primer, perquè, tant en terres gregues com en terres russes és un lloc incòmode de jugar. Sense anar més lluny, l'any passat els blaugranes van haver de viatjar a Kazan, 5 hores d'avió, temperatures sota zero, terreny de joc dolent i risc de lesió. Per tant, crec que el rival que pot donar més guerra al Barça, és el teòricament pitjor qualificat, el Rubin. Pel que fa al Panathinaikos, doncs es pot dir que hi ha hagut sort tenint en compte que podien tocar rivals com el Werder Bremen o l'Olimpique de Marsella, però vaja no és un equip atractiu ni practica un joc còmode pels rivals. I per últim, el més desconegut, el Copenhaguen. Un rival poc comú de la Champions que s'ha colat entre els millors després d'eliminar el Rosenborg.

En fi, que per molt lleig i poc atractiu que sembli, el que importa és passar primer de grup sense problemes.

En els atres grups, el Reial Madrid li ha tocat el grup dels històrics amb Milan i Ajax juntament amb l'Auxerre, bastant fàcil pels blancs. El València ho tindrà difícil amb el Manchester United, el Rangers i el Bursaspor. El vigent campió tindrà de rivals al Werder Bremen i al Tottenham. Els equips anglesos ho tindran fàcil excepte alguns problemes que els puguin donar equips com el Shaktar Donestk o O. Marsella. En definitiva, que la Champions de veritat comença als vuitens de final amb les estrelles de veritat.


PD: Ahir el Barça es va endur el 45è trofeu Joan Gamper guanyant als penals contra el Milan d'un homenatjat Ronaldinho. Va ser un partit poc vistós que va servir perquè Villa s'estrenés com a blaugrana, Inzaghi marqués un golàs i Pinto es lluís a la tanda de penals. Malgrat tot, la notícia va arribar amb les declaracions d'Ibra després del partit " He parlat dos cops amb l'entrenador en 6 mesos, no sé quin és el problema", més clar que l'aigua, Ibra té peu i mig fora del Barça, destinació: Milà.

3 comentaris:

david ha dit...

hola,

Me llamo David, soy responsable de FC Barcelona Noticias.

Me pongo en contacto contigo para solicitar intercambio de enlaces entre nuestras páginas.

solicito

enlace de texto en "llocs d´interès d´esports"

FC BARCELONA NOTICIAS
http://fcbarcelonanoticias.blogspot.com/

te ofrezco
1. enlace rss profundo en sección "recomendamos"

2. enlace de texto en página principal de FC BARCELONA NOTICIAS, en la sección "enlaces" en el footer de la página.

espero tú respuesta
fcbarcelonanoticias@gmail.com
saludos

Anònim ha dit...

Hem tingut sort. El grup és senzill però res de confiances. A més, el Rubin ja ens va guanyar l'any passat. Cal anar amb respecte.

Salutacions.

Albert ha dit...

No crec que el Barça tingui problemes per passar, encara que el Rubin és un rival incòmode, sobretot perquè el viatge fins allà és llarg. Si el Barça ho guanya tot a casa, ja està.
Adéu!