divendres, 6 d’agost del 2010

Incompetència

No s'hi pot fer més. Els dirigents i cos tècnic que la federació espanyola encapçalat per l'incompetent Villar i els madridistes Hierro i Del Bosque han volgut fer una mala passada. L'error ja ve de principis, quan és totalment absurd un partit amistós a Mèxic a l'11 de d'agost enmig de totes les pretemporades i començament d'algunes lligues com l'anglesa o la francesa. En menys d'un mes després de guanyar el mundial de futbol, els mundialistes blaugranes encara estan de vacances i hauran de tornar amb la roja sense haver començat la pretemporada i sense haver trepitjat terres catalanes, per exemple, David Villa encara no sap el que és entrenar-se a la ciutat esportiva i amb prou feines coneix personalment al seu entrenador, Pep Guardiola. Cal dir que altres jugadors de la roja com Casillas o Fàbregas ja hauran fet algun entrenament amb el seus equips abans d'aterrar en terres mexicanes. A sobre, les condicions del partit són lamentables perquè juguen a 2000 metres d'altitud, la selecció mexicana s'ho prendrà seriosament perquè celebren el seu bicentenari i voldran batre a la campiona del món i hi ha evident risc de lesió.

Tot això va relacionat amb el fet que al cap de 72 hores, a Sevilla es disputa l'anada de la Supercopa d'Espanya, competició organitzada pels mateixos de la federació espanyola!!

En fi, tot plegat un conjunt d'incongroències que no tenen ni cap ni peus i que demostren el nivell del personal que mana en el món del futbol espanyol.

1 comentari:

Albert ha dit...

Estic d'acord amb el que dius, però sí que s'hi pot fer alguna cosa: boicotejar la Supercopa.
Adéu!