dilluns, 20 de setembre del 2010

Victòria dolorosa

El Barça va aconseguir una important victòria al Calderón, estadi on el Barça tenia la victòria maleida en els últims anys. El Barça va portar el control del partit en tot moment, però entre que els Atlètic de Madrid-Barça són esbojarrats i que el marcador assenyalava una curta diferència, vam patir fins l'últim suspir. A la primer part, els blaugranes van sortir a jugar com els agrada, dominant la pilota i tenint ocasions, al minut 13, després d'una errada de Villa, Pedro feia una gran passada perquè el millor de món, Leo Messi, posés per davant el Barça en el marcador. El Barça volia eixamplar diferències però a la sortida d'un còrner, Raúl García s'imposava per empatar. El Barça no va decaure i va seguir amb insistència sobre la porteria de De Gea, al minut 32, Piqué controlava i rematava al fons de la xarxa després d'un còrner. Ja a la segona part, el Barça va seguir portant el domini del partit amb algunes ocasions clares per sentenciar el partit, però per altre banda, l'Atlètic de Madrid va començar a enbogir el partit gràcies a la pressió dels aficionats "colchoneros". El Barça va saber mantenir el marcador i quan ja estava tot decidit, la impotència dels madrilenys, va portar a Ujfalusi a fer una entrada lletgíssima a Messi que li va merèixer la expulsió directa i conseqüentment va portar la lesió de l'astre argentí que estarà fora dels terrenys de joc per 15 dies (encara sort, perquè després de les imatges de Messi, la situació podia ser pitjor). Gran notícia la obtenció dels tres punts en un camp difícil però eclipsat per la lesió de l'estrella. 1-2 amb l'onze de gala (sense Abidal). Per cert, l'àrbitre va saber mantenir les formes en tot moment sense deixar-se endur per la pressió dels aficionats.

Messi va fer una bona actuació tot i la següent "recompensa". Villa va estar molt actiu, però bastant errat i caigut en el fora de joc. Iniesta va tornar a ser dels millors i Piqué va tornar a la part ofensiva en alguns moments. Per part de l'Atlètic, gran actuació del porter De Gea, al contrari que el lesionat Agüero.

Tres punts importants en un lloc difícil i que ens ajuda per no despenjar-nos dels líders. Bones sensacions que s'hauran de mantenir sense el lesionat Messi, veurem si són capaços. De moment, el Madrid del perdut Cristiano Ronaldo segueix mostrant una mala imatge que queda esborrada per la eficàcia a l'hora de aconseguir els punts.

Pròxim partit, dimecres al Camp Nou a les 20:00, lliga intersetmanal, Barça-Sporting de Gijón.