diumenge, 17 d’octubre del 2010

Amb coratge

El Barça va aconseguir anit una victòria important al Camp Nou, davant d'un dels rivals més difícils de la competició, el València d'Unai Emery. Durant la primera part es va notar el virus FIFA que afecta a l'hora d'agafar el ritme, en canvi, els valencianistes tenien la possessió de la pilota, i quan la perdien, pressionaven fins que l'aconseguien de nou, per sort, aquest ritme no va poder durar tot el partit. El Barça de Guardiola estava perdut davant la seva afició i el València va completar el recital del primer temps amb un gol de Pablo Hernández després d'una jugada de Mathieu. L'àrbitre va xiular el descans i la culerada ja es tornava a preocupar. Després de l'esbroncada de Guardiola dins el vestidor, el conjunt blaugrana va sortir com nou al terreny de joc. Quan la gent no s'havia ni assegut als seients, Iniesta marcava el gol de l'empat després d'una passada de Xavi, això donava temps al Barça per buscar el gol de la victòria. El Barça estava fent una gran segona part, després d'errar numeroses ocasions, Puyol va marcar amb potència el segon gol rematant de cap a sortida de còrner. Es va poder tancar el partit, però vam haver de patir fins al minut 95, perquè l'àrbitre Teixera Vitienes també volia ser el protagonista i va fer enfadar a l'afició blaugrana. Tres punts molt treballats amb un bon joc a la segona part. Tot i el patiment final, vaig veure un partit entretingut. (2-1).

El pobre Villa va buscar el gol desesperadament, però entre la mala sort i César van impedir que l'asturià es retrobés amb el seu millor amic, el gol. Xavi va jugar bastants minuts i va ser substituit per molèsties a la segona part. Keita i Iniesta van completar un bon partit.

Victòria satisfactòria que serveix per treure el València del liderat però que permet que s'hi fiqui el Reial Madrid de Mourinho que va apallissar a un Malàga molt feble. Queda molta lliga.

Pròxim partit, dimecres a les 20:45, Champions a la Camp Nou, Barça-Copenhaguen.

Vídeo del partit

Pd: També vam tenir l'asseblea de compromissaris, en què la Due Dilingence va determinar que la junta de Laporta havia malgastat milions d'euros del club amb jets privat, assegurances, restaurants i hotels, una vergonya. Els compromissaris van decidir que la junta de Laporta passés pels jutjats.

1 comentari:

Albert ha dit...

Com va canviar el partit de la primera a la segona part. Suposo que trobar-nos amb un gol al primer minut del segon temps ens va beneficiar molt.
Cal dir que al principi el Barça no tenia cap referència en atac, amb Villa i Iniesta massa enganxats en banda i Messi massa pendent del migcamp.

Estic content amb el resultat de l'Assemblea.
Adéu!